LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MÖKKILOMALLE!

Mökin varaus
Vuokramökin varaus suoraan omistajalta puhelimella tai sähköpostilla. Kesäisin vaihtopäivä on lauantai, muuna aikana vuokrauspäivät voi sopia tapauskohtaisesti omistajan kanssa. Mökin kotisivut on osoitteessa kolmikallio.fi ja nettimokki.com (id. 4877). Viimeksi mainitusta löytyy myös varauskalenteri ja hinnasto.

Tehtyäsi viikon tai pidemmän varauksen lähetämme sinulle laskun varausmaksusta (200 €). Loppulasku lähetetään sähköpostitse muutamia viikkoja ennen vuokrausajankohtaa. Lyhyemmät varaukset maksetaan yhdellä laskulla. Mikäli joudut perumaan varauksen, varausmaksua ei palauteta ellei kyseessä ole sairastapaus. Tällöin on esitettävä lääkärintodistus. Jos loppumaksu on jo maksettu peruutusajankohtana, siitä palautetaan puolet ellei kyseessä ole sairastapaus tai tilalle saadaan uusi vuokralainen. Tällöin maksu palautetaan kokonaisuudessaan.
Mökin omistaja voi myös perua varauksen, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Mökin vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaan takaisin.


Mökille tulo ja lähtö
Vuokramökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka ellei mökin omistajan kanssa ole muita aikoja erikseen sovittu.

Avainten luovutus
Saat omistajalta ennen mökille saapumistasi avainkaapin koodin. Kaappi sijaitsee vuokramökin ulko-oven vieressä.

Mökissä majoittuvien määrä
Vuokramökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin omistajan kanssa on sovittu. Mökissä majoittuvien henkilömäärä on maksimissaan seitsemän. Teltan, asuntovaunun tai -auton käyttö mökin alueella ilman lupaa on kielletty.

Lapsivarustus
Vuokramökissä on matkasänky ja matkasyöttötuoli sekä leluja perheen pienimmille.

Lemmikit
Lemmikkieläinten tuonnista vuokramökille on aina sovittava erikseen mökin omistajan kanssa ja lemmikkieläimestä menee aina lisämaksu.

Mökin hintaan kuuluu
Hintaan sisältyy vuokramökin vapaa käyttöoikeus sekä mökin esittelyssä mainitut varusteet. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan. Mökissä on aina tarvittavat kalusteet, siivousvälineet, ruokailuvälineet ja ruuanvalmistuksessa tarvittavat välineet sekä wc-paperi. Mökillä on televisio, radio ja dvd-soitin. Lämmitykseen tarvittavat polttopuut ja sähkö sisältyvät hintaan.

Liinavaatteet
Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai varaa ne maksullisena (15 €/henkilö) lisäpalveluna. Liinavaatesettiin kuuluu lakana, tyynyliina, pussilakana, käsipyyhe ja kylpypyyhe. Vuoteiden käyttö ilman liinavaatteita on kielletty.

Siivous
Asiakas vastaa vuokramökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä tai varaa loppusiivouksen maksullisena (80 €) lisäpalveluna. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu, on omistajalla oikeus periä 100 euron suuruinen siivousmaksu. Mikäli loppusiivousta ei tilata, pitää vuokralaisen tehdä seuraavat asiat:

- mattojen puistelu tai mattojen imurointi
- imurointi
- lattioiden moppaus tarvittaessa
- astioiden pesu ja laitto niille kuuluville paikoille
- keittiötasojen, lieden ja pöytien pyyhkiminen
- saunan ja kylpyhuoneen siistiminen ja tarvittaessa pesu
- WC-altaiden, tasojen ja peilin pesu
- roskien vienti niille osoitettuun paikkaan
- tulisijojen puhdistus
- veneen pesu, mikäli sitä on käytetty
- mikäli olet käyttänyt polttopuita, täytä puunkantotelineet (polttopuut sijaisevat liiterissä)


Vahingot
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokramökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot vuokramökin omistajalle.

Veden käyttö
Vuokramökkiin tulee kaivovesi porakaivosta. Vesi soveltuu hyvin sekä juotavaksi että käyttövedeksi.

Jätehuolto
Roskat tulee lajitella sekajätteeseen sekä poltettaviin roskiin (pahvit, kääreet, paperit). Ruuantähteet ja muut kompostoituvat jätteet laitetaan kompostiin, joka sijaitsee roskasäiliöiden vieressä.

Takka
Vedä savupelti auki takan päältä ja avaa tuhkaluukku. Paina tarvittaessa takkakytkintä (wc-pöntön yläpuolella), kytkimeen syttyy punainen valo, joka palaa niin kauan kuin kytkin on päällä ja sammuu automaattisesti 15 minuutin kuluttua. Myös keittiön liesituuletin on hyvä sammuttaa, tai ainakin laittaa pienemmälle sytytyksen aikana.
Käytön jälkeen tarkista, ettei takassa ole enää hehkuvia hiiliä. Sulje savupelti ja tuhkaluukku (etenkin talvella).


Lämmitys
WC:ssä ja pesuhuoneessa on lattialämmitys. Jos säädät mökillä ollessasi lattialämmitystä, laita se lähtiessäsi alkuperäiseen arvoon. Olohuone/ keittiön lämmityksen termostaatti sijaitsee makuuhuoneen oven pielessä, ja sillä säädetään alueen kaikkia pattereita. Makuuhuoneen lämmitys säädetään suoraan patterista. Myos ilmalämpöpumpun kauko-ohjaimella voidaan säätää olohuoneen lämpöä- säädä ilmalämpöpumppu mielellään hieman suuremmalle kuin patteritermostaatti.
Talvikaudella sovi omistajan kanssa lämpöjen säädöistä lähtiessäsi mökiltä.


Liesituuletin
Käytä liesituuletinta ainoastaan ruokaa laittaessasi. Valot syttyvät ja sammuvat vetämällä tuuletin käyntiin. Tuuletin käynnistyy vetämällä se esille, tehon säätimet ja valokatkaisin sijaitsevat tuulettimen alla.

Uuni ja keittotaso sekä astianpesukone
Tarvittaessa käyttöohjeet ovat keittiössä sijaitsevan puisen lipaston ylähyllyllä. Vinkki: liesi menee suoraan täysille painamalla kerran miinusnappia (-) ja liedessä on kaksi kooltaan muuttuvaa keittoaluetta.
Avaa astianpesukoneen hana ennen käyttöä ja muista sulkea käytön jälkeen.


Sauna ja kylpyhuone
Sauna lämpiää puulla. Avaa pelti ennen saunan sytyttämistä. Muista sulkea pelti saunomisen jälkeen etenkin talvella. Saunoessasi käytä lauteilla omia peflettejä tai kylpyhuoneesta löytyviä kertakäyttöisiä peflettejä.
Vinkki: jos takassa on tuli, niin kiukaan sytyttäminen voi olla hankalaa. Tarvittaessa paina takkakytkintä (WC:ssä), avaa saunan ikkuna ja sulje pesuhuoneen ovi.


WC
Mökissä on jalkapedaalilla toimiva WC. Saapuessasi mökille avaa vesihana istuimen vasemmalta puolelta ja sulje hana lähtiessäsi. Pöntön huuhtelu tapahtuu pedaalia painamalla ja siitä nostamalla maljaan tulee vettä.


 

HÄTÄTILANTEESSA: 

Vuokramökin osoite on Kotaniementie 138J, 72550 SÄVIÄ (Pielavesi).
GPS-koordinaatit: ETRS-TM35FIN -tasokoordinaatit N 7001994 E 480277

Mökin omistajan yhteystiedot:
Vesa ja Tiina Kärkkäinen
Liiterimäentie 20
74640 Sulkavanjärvi
050 555 7113, +35850 5497358 (in english)


Sairaustapauksissa lähin terveyskeskus sijaitsee Pielavedellä. Iltaisin ja viikonloppuisin päivystys on vuorotellen Keiteleen terveysaseman kanssa.

Terveyskeskuksen osoite on Savikontie 15, 72400 PIELAVESI
Arkisin klo 10-15 puh. 017 171 031, päivystys 017 171 030
TAI
Keiteleen terveysasema, Sairaalatie 1, 72600 KEITELE
Arkisin klo 10-15 puh. 017 171 131 ja lääkäripäivystys 017 171 130.
Hätänumero on 112.Valitse kieli

 

 

 

Vesa Kärkkäinen   

Finland      

  p. 050-555 7113      

  vesa.karkkainen75 (at) gmail.com   

 
    
 
  Web Design Kubanne
www.kubanne.fi